Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον Ιάπωνα Πρέσβη

Εκτύπωση

3a  7

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς με τον Ιάπωνα Πρέσβη κ. Masuo Nishibayashi, το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη.

Οι δύο άντρες αναφέρθηκαν στους δεσμούς φιλίας που συνδέουν την Ελλάδα και την Ιαπωνία, και στις δυνατότητες προσέλκυσης Ιαπώνων τουριστών αλλά και επενδυτών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου «Υπάρχουν εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας, και μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις καλές σχέσεις, ώστε να κτίσουμε ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε χρειαζόμαστε καλούς και ισχυρούς φίλους».

Τον Ιάπωνα Πρέσβη συνόδευαν η σύζυγός του Mrs Nishibayashi, ο Τεχνικός Διευθυντής Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών και Συντονιστής στην Ελλάδα της Dai Nippon Butoku Kai Κωνσταντίνος Καρυπίδης, ο Εκπρόσωπος της Dai Nippon Butoku Kai στην Αγγλία και CEO στην εταιρεία RP Group of Companies Roger Payne, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και ηθοποιός του Hollywood Silvio Simac, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Ευάγγελος Δημητριάδης, η Ταμίας του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Ερριέττα Τοπαλίδου.

Ο Ιάπωνας Πρέσβης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο των εργασιών του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Ιαπωνικών Τεχνών, Μελετών και Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη.