Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση αναπτυξιακών προτάσεων στο πλαίσιο δράσεων αγροτικού, κτηνιατρικού, αλιευτικού και διατροφικού χαρακτήρα από την Π.Α.Μ.Θ. ΠΕ. Έβρου για το έτος 2019

Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ.

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ& ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ&ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕ ΕΒΡΟΥ

Πληροφορίες : Ξανθόπουλος Απόστολος

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου40

Ταχ. Κωδ. : 68132

Τηλέφωνο : 2551357155-2551357154

Φαξ : 2551350425

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Αλεξ/πολη,02-11-2018

Αρ. πρωτ. : 20026


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Μ.Θ. ΠΕ. ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019

Στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και προγραμματισμού των αγροτοδιατροφικών και λοιπών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της ένταξής τους στο Ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το έτος 2019, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία, συλλόγους καθώς και λοιπούς φορείς της Π.Ε. Έβρου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για την ανάπτυξη και την προώθηση του αγροτικού, κτηνιατρικού, αλιευτικού και διατροφικού τομέα.

Οι φορείς μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους, το αργότερο έως τις 15 Νοεμβρίου 2018, στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου. (ταχ. δ/νση Καραολή και Δημητρίου 40 Τ.Κ. 68132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Οι σχετικές προτάσεις θα αξιολογηθούν και από αυτές θα επιλεγούν οι αρτιότερες, οι πιο ενδιαφέρουσες και αυτές οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν σύμφωνα με τις υπάρχουσες δυνατότητες, κυρίως όμως, όσες εμπίπτουν στους στόχους, στις αρχές και στις προδιαγραφές που έχει θέσει η Π.Α.Μ.Θ.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις που θα κατατεθούν, θα πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:

- Να προέρχονται από συλλόγους/φορείς που έχουν επιδείξει έως τώρα αξιόλογη δράση.

- Να είναι ευρείας απήχησης/ υπερτοπικής σημασίας και να μην υπηρετούν ιδίους σκοπούς.

- Να είναι δυναμικές και καινοτόμες.

- Να καλύπτουν όλους τους τομείς του αγροτικού ενδιαφέροντος.

- Να παρουσιάζουν ανταποδοτικό χαρακτήρα σε σχέση με τις τοπικές κοινωνίες και να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του αγροτικού, κτηνιατρικού, αλιευτικού και διατροφικού τομέα.

- Να προβάλουν τα τοπικά προϊόντα και τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Μ.Ε.Π.

Ο AN.ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

& ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕ ΕΒΡΟΥ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ