Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ενός αναμεταδότη vhf , Δυο πομποδεκτών hf/vhf/uhf και δυο αυτόματων συντονιστών πομποδεκτών

Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε ΕΒΡΟΥ

Tαχ.Δ/νση : Καραολή & Δημητρίου -40-

Tαχ.Κώδικας : 68132 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πληροφορίες: Παντίρης Γεώργιος

Τηλέφωνο : 25513 50580,81,82

TELEFAX : 2551 0 23223

E- mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Αλεξ/πολη: 12-09-2017

Αριθμ. Πρωτ: 1215


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ VHF ,ΔΥΟ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ HF/VHF/UHF ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ

Ανακοινώνεται ότι η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου θα δεχθεί οικονομικές προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των ειδών για κάλυψη αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αναφορικά με τη βελτίωση του ασυρματικού δικτύου επικοινωνιών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς (ιδιοχείρως, ταχυδρομικώς, fax. E-mail) μέχρι την Παρασκευή 22-09-2017 στις 10.00 στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου Ταχ. Δνση: Καραολή και Δημητρίου -40-, 68132 Αλεξ/πολη, 3ος Όροφος. 3ο Γραφείο, Τηλέφωνο 25513-50580. Fax: 25510 23223, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Οι προσφορές δεν είναι δεσμευτικές για την Π.Ε Έβρου, ούτε υποχρεούται να προχωρήσει άμεσα στην προμήθεια.

Οι προσφερόμενες τιμές να περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α

Όλες οι νόμιμες κρατήσεις, θα βαρύνουν το μειοδότη

Η μη τήρηση των αναγραφομένων στο έντυπο της οικονομικής προσφοράς αποτελεί λόγο απόρριψης και η προμήθεια θα ανατεθεί στον προσφέροντα με την αμέσως επόμενη χαμηλότερη τιμή.

Η παρούσα, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ε Έβρου,www.peevrou.eu, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων

Δείτε το έντυπο της οικονομικής προσφοράς doc

 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ο Δντής Πολιτικής Προστασίας Α.Μ.Θ

Χουβαρδάς Κων/νος