Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της ανάγκης προμήθειας ανταλλακτικών/υλικών καθώς και παροχής υπηρεσιών επισκευής/συντήρησης των υπηρεσιακών οχημάτων του Αποκεντρωμένου Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας

Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΑΠΟΚ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Κων/πόλεως 147

Ταχ. Κωδ. : 68200, Ορεστιάδα

Πληροφορίες : Μενεξόπουλος Δημήτριος

Τηλέφωνο : 2552028666

TELEFAX : 2552028666

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη, 19-11-2018

Αρ. Πρωτ. : H-9724

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της ανάγκης προμήθειας ανταλλακτικών/υλικών καθώς και παροχής υπηρεσιών επισκευής/συντήρησης των υπηρεσιακών οχημάτων του Αποκεντρωμένου Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας.

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου θα δεχτεί οικονομικές προσφορές για την κάλυψη της ανάγκης προμήθειας ανταλλακτικών/ υλικών καθώς και παροχής υπηρεσιών επισκευής/συντήρησης των υπηρεσιακών οχημάτων του Αποκεντρωμένου Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας.

Τα προς συντήρηση και επισκευή υπηρεσιακά οχήματα είναι τα κάτωθι: KHI5072, KHI5071, KHI4035, KHI8576. Κριτήριο κατακύρωσης αποτελεί η χαμηλότερη τιμή .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα αντίστοιχα έντυπα οικονομικών προσφορών σε κλειστό φάκελο το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 26-11-2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Αποκ. Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας, Ταχ. Διεύθυνση: Κων/πόλεως 147, Τ.Κ.68200, Ορεστιάδα, υπεύθυνος κ. Μενεξόπουλος Δημήτριος, τηλ. 2552028666.

Οι προφερόμενες τιμές να συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ. Όλες οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν τoν προμηθευτή/πάροχο.

Η παρούσα θα αναρτηθεί στις σελίδες της Π.Α.Μ-Θ και της Π.Ε. Έβρου προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Έντυπο οικονομικής προσφοράς για προμήθεια υλικώνpdf

Έντυπο οικονομικής προσφοράς για παροχή υπηρεσιώνpdf

Μ.Ε.Π.

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡ/ΝΗ

Δ.Τ.Ε Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

ΜΑΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Πολιτικός Μηχανικός με Α΄β